• Maribor
  • Studenci

PREMIUM HIŠE “SUNSET ELITE” MARIBOR

VSEH 21 HIŠ JE PRODANIH IN VSELJENIH!

STRANKAM ŽELIMO PRIJETNO BIVANJE IN SE JIM ZAHVALJUJEMO ZA ZAUPANJE.

V objemu narave in hkrati v bližini mestnega središča, z edinstvenim razgledom na idilično Pekrsko gorco, Pohorje in Kobansko, smo izgradili butično naselje 21 nizkoenergijskih nadstandardnih hiš. Njihova arhitektura zadosti visokim zahtevam in potrebam kvalitetnega bivanja na izbrani lokaciji. Odlikuje jih izjemen panoramski pogled z možnostjo koriščenja mestnih rekreacijskih površin ter storitev sosednjega Doma pod gorco (prehrane, zdravnika, zobozdravnika, frizerja, gospodinjskega servisa, hišniških opravil) in drugih storitev, ki olajšajo bivanje samskim, mladim družinam in starejšim. Projekt je zasnovan za kupce, ki si želijo nekaj več…

VRTEC
2 minuti
OSNOVNA ŠOLA
5 minut
TRGOVINA
5 minut
ZDRAVNIK
2 minuti
CENTER
7 minut
AVTOBUS
2 minuti
SONČNA LOKACIJA
Sunset Elite je kompleks na mirni in sončni lokaciji. Gre za suburbano območje, ki omogoča bivanje z neposrednim stikom z naravo. Največja prednost lokacije je majhna oddaljenost do vse pomembne infrastrukture.
NADSTANDARDNA GRADNJA
Udobno bivanje v modernih hišah s kakovostno arhitekturno zasnovo. Dobro zasnovana razporeditev prostorov in čudovita okolica zagotavljata vse potrebno za prijetno bivanje.
ELITNA ARHITEKTURA
Arhitektura je v skladu z najsodobnejšimi modnimi smernicami in je zasnovana za ljudi, ki želijo hišo iz kakovostnih in trajnostnih materialov z vsemi prednostmi, ki jih nizkoenergijska gradnja prinaša.

SITUACIJA NASELJA

Naselje je pozicionirano med Erjavčevo ulico in Pekrsko cesto v mestni četrti Studenci v Mariboru. Ravno in pravokotno zemljišče se nahaja v mirnem okolju s prelepimi panoramskimi razgledi na Pekrsko gorco, Pohorje in Kobansko. Okolica ni gosto pozidana in nudi pravo mero zasebnosti ter miru. Naselje je odlična izbira za vsakogar, ki želi stanovati na mirni lokaciji obdani z naravo in z neposredno bližino mesta ter vseh drugih pomembnih dejavnosti. Lokacija je primerna za gradnjo 21 vrstnih hiš.
Za vse informacije smo vam na voljo na brezplačno telefonsko številko 080 10 21 ali na info@shglobal.si

KONTAKTNI OBRAZEC

[recaptcha]

Želite biti obveščeni o novostih, posebnih ponudbah in o novih projektih podjetja SH Global d.o.o.? Tako boste med prvimi prejemali e-novičke:

  • - aktualnih novostih,
  • - posebnih ponudbah in ugodnostih,
  • - novih projektih.